When cryptography is outlawed, bayl bhgynjf jvyy unir cevinpl.

17/3 -10

Jag har kommit fram till något mycket viktigt! Bibeln är en skymf mot Gud!!!
Det står ju i Biblen "Du skall icke stjäla!!" för att det leder till dödssynden Girighet att hela tiden vilja ha mera! Och nu är det nämligen såhär att i stor sett allting från bibeln är taget ifrån andra mytologier... stulet om ni vill säga det. Så allt som står i den är en skymf mot Gud och miljontals med personers världsbild är FEL!!!

Iaf... detta var det jag kom fram till under historian idag. TFL har förresten äntligen uttryckt sin kärlek till mig. ^^
Under en annan av historielektionerna skulle jag hjälpa honom med hans frågeställningar och då ville han veta precis hur bra de va... Det slutade med att han sa "Jag älskar dig" jag blev paff och bad Emma att rädda mig...

Det kom förresten en irländare till våran klass. Sofia hade träffat honom på Facebook och han hjälpte henne med hennes engelskapresentation. ÄLSKA HANS ACCENT!!!!! Han lät som James McAvoy!!!Sen ringde min Matte/Natur lärare mig idag. Det var... konstigt... Han ringde, och jag tänkte med en gång "Helvete... vad har hänt nu... Vad har jag gjort??!!" Han ville bara säga att första lektionen var flyttad till 9 och att jag skulle medela Veronica.
Men sen ringde han IGEN!!! och sa "Jag har minne som en guldfisk"... "Nej.... nej... nu ska han säga att vi börjar 8 ändå!!!" Men nejdå... "Vem var det du skulle säga till nu igen...?"

Jag tror inte att jag orkar med mera konstigheter idag... för nu chattar jag med Malin Svensson på facebook... Hon addade mig och nu känner jag mig bara wierd.

Jag ska smälla huvudet i väggen nu
Hejdå
//Faara

"A girl and a boy bump into each other - surely an accident.
 A girl and a boy bump and her handkerchief drops - surely another accident.
 But when a girl gives a boy a dead squid - _that had to mean something_."
            -- S. Morganstern, "The Silent Gondoliers"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0