"It is inaccurate to say that I hate everything. I am strongly in favor of common sense, common honesty, and common decency. This makes me forever ineligible for public office."

(CG) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
(översättning: hej allihop, jag har påsklov denna veckan så jag är hemma^^ *lyx*)

I WILLLLLL KIWLLLLLL UUUUU AAAAALLLLL!!!
(översätning: Jag har ett bildprojekt där jag ska leta upp en bild att måla av på nätet, så jag sitter och försöker att hitta något på photobucket)

*Osammanhängande vrål-och-fräsningar*
(översättning: men vad jag än söker på så dyker det bara upp en JÄVLA MASSA FÖRBANNADE SKITBILDER PÅ MARY-SUES OCH OC'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAHHHHH!!!)

Morrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
(översättning: se själva....)

Sökord: Uchiha.

Resultat (det finns några vettiga bilder i resultatet också, men mestadels bilder av typen som följer):
Och sen finns det typ 6 miljarder bilder på sasuke när han är typ 7, vilket ju är PRECIS vad jag letade efter, tack internet....
ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM SER ETT PROBLEM HÄR???!!!!!
de jävlarna förstör ju allting!!!
"Åh, titta här, jag färgar Sakuras hår blått och så kallar jag henne för "starshine"!! och hon är en helt fantastisk person som alla älskar och som är SUPERSTARK!!! och jag har inte läst tillräckligt långt i serien för att veta att Itachi är god än så jag berättar lååånga historier om hur jag slår honom och Sasuke älskar miiiigg... öhhh henne... *hjärtan i ögonen* nämnde jag att hon egentligen är en synonym för vem jag vill vara? hhihihihihii!!!"

JAG MENAR TITTA PÅ DET HÄR!!!:


Detta kära vänner är en (inte allllsss korrigerad) bild av Sasori och... håll i er nu... Uchiha AZUKA, som förresten är en återkommande figur på photobucket. någon stackars människa utan liv sitter alltså och gör de här JÄVLA bilderna BARA för att störa alla andra i hela världen!!!! Fuck you säger jag bara, jag hoppas att du dör av egotrippad självupptagenhet och ingen kommer på din begravning...

/CG


“I like it when a flower or a little tuft of grass grows through a crack in the concrete. It's so fuckin' heroic.”

18/3 -10
Det är de små sakerna som gör det! Jag såg gräs idag. GRÄS!!!
Jag blev så lycklig! Det var gräs!
Jag som dessutom är allergisk mot gräs blev så underbart glad över att se det!
...
...
Jag tror att jag är alldeles för trött. Jag ska sova snart.
Godnatt
//Faara

"Beauty is in the eye of the beholder and it may be necessary from time to time to give a stupid or misinformed beholder a black eye."

Den som kan gissa vem som kläckt ur sig ovanstående (mycket korrekta) citat, får av mig en guldstjärna att sätta på sitt mattehäfte(y) (UTAN att söka upp det på nätet, jag nämner inga namn Sara, jag kommer att veta om ni har gjort det!!! det skall vara egna gissningar!!)

I alla fall så ska ni få tre fina ledtrådar :)

1. Egooo..... 


2.


3.good luck.

men men, över till det riktiga inlägget. Jag är numera 17 vårar fyllda (hurra för mig) Melodifestivalen sög mer än vanligt i år ("Jag vill om du vågaar.... lalala...") och slutligen så är jag asförkyld. och när jag säger det så menar inte jag lite snuvig, jag menar "åh herregud jag har aldrig varit så här sjuk i hela mitt liv(låtsas vi)" -sjuk

Och som alltid när jag är sjuk så går jag tillbaka till mitt ursprungsstadie som människa (samma som jag gör på mornarna när någon väcker mig...) Typ såhär:


Så om ni undrar varför jag kanske inte svarar på sms och annat kan det vara så att jag är för tekniskt inkompetent eller pisseförbannad för att ha kapaciteten... nåja gonatt på er allihop.

/CG

 


When cryptography is outlawed, bayl bhgynjf jvyy unir cevinpl.

17/3 -10

Jag har kommit fram till något mycket viktigt! Bibeln är en skymf mot Gud!!!
Det står ju i Biblen "Du skall icke stjäla!!" för att det leder till dödssynden Girighet att hela tiden vilja ha mera! Och nu är det nämligen såhär att i stor sett allting från bibeln är taget ifrån andra mytologier... stulet om ni vill säga det. Så allt som står i den är en skymf mot Gud och miljontals med personers världsbild är FEL!!!

Iaf... detta var det jag kom fram till under historian idag. TFL har förresten äntligen uttryckt sin kärlek till mig. ^^
Under en annan av historielektionerna skulle jag hjälpa honom med hans frågeställningar och då ville han veta precis hur bra de va... Det slutade med att han sa "Jag älskar dig" jag blev paff och bad Emma att rädda mig...

Det kom förresten en irländare till våran klass. Sofia hade träffat honom på Facebook och han hjälpte henne med hennes engelskapresentation. ÄLSKA HANS ACCENT!!!!! Han lät som James McAvoy!!!Sen ringde min Matte/Natur lärare mig idag. Det var... konstigt... Han ringde, och jag tänkte med en gång "Helvete... vad har hänt nu... Vad har jag gjort??!!" Han ville bara säga att första lektionen var flyttad till 9 och att jag skulle medela Veronica.
Men sen ringde han IGEN!!! och sa "Jag har minne som en guldfisk"... "Nej.... nej... nu ska han säga att vi börjar 8 ändå!!!" Men nejdå... "Vem var det du skulle säga till nu igen...?"

Jag tror inte att jag orkar med mera konstigheter idag... för nu chattar jag med Malin Svensson på facebook... Hon addade mig och nu känner jag mig bara wierd.

Jag ska smälla huvudet i väggen nu
Hejdå
//Faara

"A girl and a boy bump into each other - surely an accident.
 A girl and a boy bump and her handkerchief drops - surely another accident.
 But when a girl gives a boy a dead squid - _that had to mean something_."
            -- S. Morganstern, "The Silent Gondoliers"

La push Edward from a fucking cliff!

10/3 -10
Idag är det
The International Day of Awesomeness!!!
Det vill säga, den dagen alla går omkring och är allmänt awesome^^
btw så förkortade jag rubriken på CGs förra inlägg. Förlåt!!! :´( Men jag tycket det var ganska jobbigt när det gick ut i inlägget.
Här kommer dagens youtube inlägg^^
Wonderfull xP
Tycker också att ni ska se "Covered in Bees" xP Speciellt io för hon har pratat om den... typ... xP
Idag har föresten titeln på inlägget inget att göra med innehållet... wierd...
Anyhow... tbx till plugg.
Love
//Faara

RSS 2.0