Heath Ledger...

...vann i natt en oscar för bästa manliga biroll. Hans tolkning av "the joker" i batman är vad som gav honom det välförtjänta priset. Heath dog för dryga ett år sedan, 28 år gammal, med en dotter som nu är tre år och som en dag kommer att få ärva sin pappas oscarstatyett.
Som den idiot jag är, så satt jag även uppe och såg hela oscarsgalan. (utom bästa manliga/kvinnliga huvudroll som delades ut i de sista 40 minutrarna, då jag faktiskt sov...) klockan 00.00 började galenskapsmaratonet för mig och min syster och ringa 2½ timme senare så är försnacket över, vi är grymt trötta på att se Miley Cyrus överallt, och den amerikanske modevetaren med de lysande vita tänderna hade antagligen dött av strålning. (inget utom radioaktiva ämnen kan lysa så starkt som hans tänder..)
Då satte den verkliga galan igång. 02.30-06.00 ungefär, höll den på. (jag missade den sista timmen ungefär) Och jag måste påpeka att alla måste ha haft kopior av samma tacktal:
"Jag vill tacka min älskade mamma, pappa, fru, mina barn, alla som har jobbat med mig genom åren *sätt in en lång lista med namn här* och så skulle jag vilja säga att... *sätt in lång beskrivning av barndom här*"

Jävligt tråkigt!! men men, höjdaren var så klart Heath Ledger (och den vänlige själ som höll tacktalet: "YES!!!" och sen gick...) ((samt wall-e... bara för att jag tycker han är onormalt söt ^^)) och jag är glad att han fick en oscar, även om han inte lever för att uppleva det ^^Men, ångra mig fick jag ju.... somnade nästan i skolan och jag kan inte lägga mig nu heller.. varför inte? jo, ta en titt på mitt vackra veckoschema:

Onsdag: Nationellt prov i svenska + prov i teoretisk kemi och atomfysik.
Torsdag: 40 franskaglosor + Nationellt prov i svenska del 2.
Fredag: Lång idrottsuppsats skall lämnas in.

yay....

//CG

Grammatiska fel...

Informativ rapport.
Grammatiska fel är något som en minoritet i världen stör sig på. Vi kallar oss för rättstavningsmaffian och vi finns på riktigt! Vi spenderar våra dagar snokandes på nätet och i annonser, böcker, artiklar samt andra liknande subjekt, på jakt efter fel i grammatik eller stavning.
Rättstavningsmaffian delas upp i svårighetsgrad (1-10 där 10 är högst.) Ju högre upp på skalan, desto mer petig är man med felen.
Vi delas också upp i ett antal olika avdelningar, beroende på vad som stör oss mest. Vi kallar dessa avdelningar för departement.
För att ta ett exempel:
CG.
7 på skalan.
Departement: Rättstavning. (av typ verklig, inte värklig)

Faara.
För mig okänd vad gäller skalpoäng.
Departement: Särskrivning. (av typ motta, inte mot ta)

Exempel på andra departement är:
Departementet för stor bokstav. (Vid namn, början av meningar och alla andra regler för var de ska finnas och inte finnas.)
Departementet för felböjningar. (Så som: Jag skärde mig)
Departementet för Satsdelar. (Predikat och subjekt på rätt plats!!)

(Dessa var bara exempel, det finns många fler departement.)
Självklart gör vi själva stavfel, i vissa ögonblick av förvirring, oftast inte kopplade till vårt eget departement, men vi väljer att ignorera dessa såvida de inte är påpekade av en annan medlem i ordern.

///CG. (15 år och 11 månaders medlemskap) 09-02-21

Stress Stress Stress... Och nu tänkter jag plåga er med den...

Jag (CG, som är för utmattad för att skriva i tredjeperson idag) är nog den enda människan på våran jord som lyckas planera upp hela sitt lov med läxor!!
Jag har att göra (jag vet att detta är så irrelevant som det bara blir men jag vill gnälla för allt och alla... sådan är min personlighet, live with it) följande:
60 sidor matte.
17 uppgifter franska utan hjälpmedel.
22 uppgifter om teoretsik kemi och atomfysik.
1 loggbok i svenska.
Jag har hittills gjort: inget.
Jag fattar: inget.
Nämnde jag att jag har valt natur som gymnasielinje?
Jag gjorde valet med hög feber, detta är min ursäkt. Jag inser att den är dålig.
Mer allvarligt menat så tror jag att min hjärncell har tagit semester. Pelle heter han. Han blir lite förvirrad ibland, och under vissa tidperioder försvinner han.
Jag misstänker att han har ett alias som hemlig agent.
*dun dun duuuun*

Nog om honom, jag måste få påpeka att jag redan har fått utstå berättandet om arwenfaara som smälter en gång... två är lite för mycket.. Jag vill också tillägga att verklig stavas med e. (när jag får för lite sömn blir jag kinkig och elak... nu vet ni det)
Samt att jag faktiskt tycker väldigt illa om tyskland och inte vill besöka landet. (Jag ber om ursäkt till alla tyskar)

Var hos tandläkaren idag också. (darra värld..) Jag tror jag tänker skriva en arg insändare i tidningen: "ung flicka brutalt misshandlad, livslånga psykiska skador." Fy f*n vad ont det gjorde!!!
usch. och så tänker de dra ut 4 tänder på mig också, och tvinga på mig tandställning. Och denna misär måste jag stå i kö för att mot ta!!!
Våra förfäder klarade sig utan tandläkare, och då gör jag det också... även om pelle påpekar att mina förfäder antagligen hade löständer.

Men, som tillägg på det uppenbara har jag en stressfaktor till: jag måste spela upp mig 12 nivåer i perfect world för att komma ifatt min medspelare som inte hade en stor hög läxor att göra på sitt lov!!
DÖD ÅT KAPITALISMEN!!!
djävulen vete varför jag skrev det... ett plötsligt infall bara... jag gillar inte kapitalism..

Appropå kapitalism, melodifestivalen i år är ju ett skämt!! Var är christer sjögren om jag får fråga? jag saknar honom!! skrattade så jag inte kunde stå när hans bidrag kom förra året. Det kallar jag första klassens underhållning... till skillnad från vissa wannabe-europes (jag nämner inga namn) vars trummare (som min syster skarpt nog iaktog) såg ut som någon i "Wham!" (om ni inte vet vilka det är, kolla upp det; de var de som sjöng "wake me up before you go go"...jag skäms över att jag kan sånt)
ok, nu när jag har "släppt ut all min ilska" som en viss jag känner skulle uttrycka sig, så ska jag gå och låtsas skriva loggbok. .......................fan.
Jag kom just på att jag har en idrottsuppsats att skriva!!! HELVETE!!!!!
hata mitt liiiiivvvv -_-' kan jag inte bara få sitta hemma och spela dator hela dagarna? vad är felet i det??! jag tror jag tänker hoppa av skolan... inget gymnasium, inget universitet... bara datorn och jag, låååångt bort från verkligheten.. med choklad.


Jag antar att det enda som egentligen håller mig vid liv är tanken på en lååång pension, 45 år minst, jag vägrar dö!! jag tänker vältra mig i skattebetalarnas pengar, klamra mig fast vid livet och plåga de yngre generationerna med "viktiga" livshistorier och gnäll om mina olika krämpor!! Min släkt kommer att frukta mig!!!! MAHAHAHAHAHHAAAAA!!!
...jag har druckit lite för mycket espresso tror jag...
öhm. ja. hejdå.

Första gången samma person skriver 2 inlägg efter varandra....

Hej, Hoj och Tjosan.
Det är den 17/2 2009 och Faaras sportlov 2009 är forever gone! Ganska sorglit faktiskt.
Har dock hört att CGs sportlov bara har börjat. Hon ska tydligen gotta sig i min missär i en hel vecka. Men ska hon till Lübeck då? Näe!! Det ska hon inte!! (Sorry, var bara tvungen att ta upp det)

Jag har då som man kanske kan lista ut av ovanstående text, var i Tysklands marsipanstad Lübeck under lovet. Jag åkte med min underbart galna komips (som jag ville koda "CrazyGenius" men det blir ju oxå CG så hon får heta) LB. Hon och hennes familj är gourmet-människor så vi åt så underbart gott. Rostad anka med potatis-kroketter var det godaste jag någonsinn ätit!!
LB och hennes käre far, LR, är sådana som pratar hela tiden och kan få mig att skratta på två minuter, och då får jag kramp i min kära mage.

Anyway, så delade jag och LB rum när vi var i Tyskland, och jag var trött när vi skulle gå och lägga oss sista natten. Efter några minuter så kunde man höra min småsnusa, sen kom en jättesnark, och sen började jag att prata.

"LB, kan du tända din lampa om du ska läsa, så att jag kan släcka min och sova?"

LB stirrar då på mig genom mörkret och säger något stött!

"Faara, du drömmer"

.... ... "Ja, det gör jag!"

Jag vaknade på 0,3 sekunder och var på något sätt medveten om altihop som jag sa. Jäkligt konstigt.En annan sak som är konstig är de drömmar jag har haft de senaste nätterna. Den första ska vi inte gå in på. Alldeles för sjuk! Innehåller Naruto, tjej galen i cosplay, en tråd och en spegel och ett hot om skidor...!
Den andra drömmen var inte värkligare men lätare att förklara. Jag var typ Arwen från "Sagan Om Ringen" och var var ute och gick med min kille... som inte var Aragon utan såg ut som Rob Pattinsson, fast blondare och snyggre.Jag tycker för övrigt att Rob Pattinson inte är jättesnygg. Inte som Edward Cullen iallafall, han ser bättre ut som Cedric Diggory. Kanske därför att han som Diggoy får spela människa, glad och snäll, och i Twilight spelar han en död snubbe med samma personlighet som en sten. Det kanske inte gäller för er, men jag tycker att stenar är nåågot avtändande...

Hur som helst så var jag (som Arwen) ute och gick med min kille (som jag inte vet vem det var) och det händer en massa grejer. Sen helt plötsligt håller jag på att drunkna och killen är nu Aragorn. Han tar upp mig ur vattnet (som Btw ser ut som döda träsket) och börjar skaka mig. Helt plötsligt så kommer mitt käkparti flytande i vattnet. Aragron tittar på mig och jag börjar fräta sönder, eller smälta.
... Sen kommer jag inte ihåg mer...

... Jag känner att jag har pratat på tillräckligt länge nu. Jag ska gå coh se "Stolthet och Fördom", (som btw har blivit min favoritfilm. Darcy är så underbar. Tafatt så in i bänken!! XD)
HeheHehe...
Japp.
Vi hörs!
//Faara

Monty Python och Franska...

Hej hej!
Faara här som ska berätta det senaste, som har varigt väldigt jobbig och väldigt stressigt.
Franskaprov igår. Jag hade pluggat i flera dagar och jag fattade ingenting, plus att jag hade haft en massa andra prov och redovisningar så jag har knappt hunnit sova denna veckan.
Zzzz....

Men jaja. Annars så är jag bara lite hungrig, och så ska jag städa huset =_= trååkigt!!!
Jag är ensam hemma i ytterligare 4 dagar och jag ska ta hand om mig själv och packa inför Lübeck. Jag ska åka dit med en komis och hennes familj. Jag var i Berlin med dem förra året och hade jättekul^^

Angåede skolan så fick vi se på Monty Python på livskunskapen i fredags. 2 klipp från Meaning of Life. "Every sperm is sacred" och "Growing and Learning". Jag satt och småfnissa för mig själv hela tiden. Det är så dumt XD


Yes^^ En av favoritfilmerna. Meaning of Life!!

Anyway, jag måste fortsätta städa nu. Ska få över kompisar om några timmar och vill inte att huset ska se för hemskt ut.
Bye^^

När skyn faller ned i huvudet på en....

Ja, CG är tillbaka efter fem dagars frånvaro. Dessa fem dagar av purt helvete som hon skulle vilja säga bestod av vinterns influensa och 40 grader feber.
men yay. =_=
Hon har haft nationellt prov i svenska idag mina vänner ^^
Hon gick inte.
Hon är sjuk.
Fast det hade varit ett passande straff mot hennes klasskamrater som smittade henne ifall hon hade gått och stört dem allihop med sitt jordbävlingshöga hostande.
CG skulle självklart inte ha blivit störd eftersom hon inte ens märker av jordbävlingar, eller hur?
Men eftersom hennes överaktiva vänner har gjort tillräckligt mycket i helgen för att det ska räcka åt henne också så kan hon ju lika gärna kommentera deras små tabbar och annat...

Ok. CG medger att det var hejdlöst roligt att io lyckades med något sådant, men hon måste faktiskt få påpeka att det inte är så farligt ändå... även om det verkar så just nu...
personligen har hon haft tillräckligt med pinsamma felsägningstillfällen för livet.


Nu vill CG läsa Bleckmossen Boyz.
CG är besatt av denna serie, trots att hon inte köper kp.
CG snyltläser på biblioteket XD
...men hon kan inte gå dit förrän hon är frisk.

*off we go* RSS 2.0