CARAMELLDANSEN

24/9 -09

FATTA att jag är lycklig! Först får jag sovmorgon. Sen får jag gå på bokmässan. Och sen får jag reda på att de ska öppna upp en Harry Potter temapark i USA!!! VILL DITT!!! Vill se Hogwarts och köpa en trollstav hos Olliwanders och rida Hipogriffen^^

Det fanns en film med på hemsidan som visade alla de olika sakerna och där bjöd de in en person från filmerna som berättade att det kommer att öppna redan VÅREN 2010!!! JAAA!!!!

http://www.universalorlando.com/harrypotter/

HB

^^ LOVE!!!
//Faara

So those of you that think filming is all glamor, you're so wrong! Really, only the premieres are the glitzy bits.- Tom Felton

22/9-09

TOM FELTON FYLLER 22!!! GRATTIS!!!! XDXDXDXD

Let us sing!! "Happy Birthday to you. Happy Birthday to you. Happy Birthday dear Tom. Happy birthday to you!!!!"

Tom

Tom

Tom

Tom

Tom

Tom

Tom

Tom

(Haha!! Helt underbar!! Malfoy, Snape OCH Anna Banana i samma bild^^)

//Faara


"Against stupidity the gods themselves contend in vain. "-Friedrich von Schiller

(CG, är du nöjd nu Faara??) Sverige har drabbats av inbördeskrig. det gäller ingenting mindre än ett bortglömt exportexemplar som nu har återvänt till nationens medvetenhet.
Welcome back, Anna Anka.
Kvinnan som gift sig med äckligt rika amerikanen Paul Anka (därav efternamnet) har genom programmet "hollywoodfruar" åter knutit tillbaka till fädernelandet.
Åh, så glada vi är.
Imbördeskriget som jag nämnde tidigare ska enligt uppgift vara mellan de som stöder hennes åsikter, och de som inte gör det. Jag tippar på att anatalet på de olika sidorna är ca: 3-9.999.997 (vi nämner inga namn)

Anna Anka har inte bara förespråkat utfattig mexikansk städhjälp, plastikoperationer, förtryck av kvinnor, åsikter om att tjejer inte behöver utbilda sig utan bara gifta sig med rika eller berömda män (med kommentaren: "är det inte underbart?") utan också jämfört sig själv, och andra kvinnor med hundar. ("Om du går in i en hundaffär, köper du då en gammal hund eller en söt valp?") Hon har även kommit med oslagbara kommentarer så som:

"Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen."

och:

"Listan på folk som jobbar för mig är lång. Massagekvinnan, hårtjejen, nageltjejen, min personliga tränare, hundspa, barnflickorna... jag kan knappt hålla reda på alla som står på min lönelista."

Nämnde jag att hon vill bli en förbild för svenska kvinnor?

Men, då allt detta självklart har sina frustrerande, upprörande och allmänt underhållande punkter så var det ändå en sak framför allt som jag reagerade på när jag läste kära fru Ankas artikel:

"Sedan har vi jätteproblem här med den nya internetgenerationen. Den är obildad och missunnsam och deras liv på bloggar och twitter meningslöst."

Till lilla IQbefriade fru Anka: Fuck You.
Med vänliga hälsningar "den obildade och missunnsamma lilla flickan från internetgenerationen."


Här har ni länkar till gåsens... förlåt, jag menar Ankans artikel och annat smått och gott på ämnet:
http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5800756.ab
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5797955.ab
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5791433.ab
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5810722.ab


The secret is how to die- Dan Brown

17/9 -09

Här sitter jag nu och lyssnar på Yiruma samtidigt som jag skriver en källdiskussion till geografin. Grupparbeten borde förbudas!!! Särskillt om jag är den enda som kommer på lektionerna! (GRAAAAA!!!!!)

Hate

Och så måste jag städa mitt rum. ÄNNU MERA HAT!!! Jag har fanimej inte tid att städa. Jag har suttit med skolarbetet sen jag kom hem vid halv tre, klockan är nu kvart i sju. FATTA ATT DET ÄR SYND OM MIG!!!

Och så måste ni lyssna på Creep med Radiohead samt I´d rather go Blind med Etta James. Helt underbara låtar^^

Dan Brown har kommit med en ny bok som pappa självklar har köpt. Äntligen är Robert Langdon tillbaka^^

Nu ska jag fortsäta med mitt helvetes-projekt (oh, ett till?? JA! Geografi IGEN!!!)
så Puss på er
//Faara


One should absorb the colour of life, but one should never remember its details. Details are always vulgar. Oscar Wilde, "The Picture of Dorian Gray"

15/9 -09

CG. Varför updaterar du inte? Jag har nu gett dig att antal dagar till att säga att jag inte ska må så dåligt. Och sjukdom är ingen ursäkt! Man kan alltid orka i fem minuter!
Grr...
Det är nu tisdag och jag mår mycket bättre^^ Chattade med TW i någon timme och han fick mig verkligen att skratta^^

Finland

Bokmässan börjar nästa vecka och jag har nu fått höra att Lars Winnerbäck ska dit. JAAAAAA!!!!!!XDXDXDXD FAARA LYCKLIG!!!!

Och så har jag nog fått en liten Narnia-knäpp igen. Vill SÅÅÅ gärna läsa boken men jag har inte tid. Håller nämligen på med 6 olika böcker nu ^^'

Narnia

Annars så är nog allt som vanligt, med skolan, matten och finnen med flickvänn på andra sidan landet och sen Östersjön :(
Och så börjar Twilight-spänningen komma tillbaka av någon okänd anledning, vilket resulterar i att jag måste läsa andra boken och se filmen...

Överskriften syftar på att jag äntligen kan återuppta mitt läsande av Dorian Gray. Fick den på egnelska igår och har redan kastat mig över den^^

Sista punkten på dagordningen är att nya Bleckmossen Boyz avsnittet var helt underbart! HÅKAN KOM UT UR GARDEROBEN!!! Yay^^

Puss på er alla
//Faara

P.S Till "Guess who?" kom fram, kom fram, vem du än är. Vill veta vem du är!

Gay

So Fuck You- Damien Rice

12/9 -09

JAG HATAR DENNA JÄVLA VÄRLD!!!!!
Jag mår inte bra.
Då blir jag sur.
Jag har ingen att klaga till.
Då blir jag ännu surare.

Håller helt med Radiohead.

I wish I was special
You're so fuckin' special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

Fan. Fan, fan, FAN, FAAN!!!!

//Faara

"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!" -Sookie (True Blood)

10/9 -09

Dorian Gray hade premiär igår. Och jag kunde inte se den...*snyft* Det är synd om mig! Hemskt synd!!!
Men som kompensering fick jag se de här bilderna!!! ^^yay. Happy!!

http://www.narniafans.com/archives/7637

http://www.narniaweb.com/2009/09/dawn-treader-filming-report-from-tamara/

Så nu är jag lite lycklig!!^^

Jupiter

Oops, fel bild ^^'

Ben

Har sett på True Blood oxå. Det är ett väldigt bra tv-program. Fast det är kanske lite för rakt på...O.O kan man göra sådär??
xD
Jaja.
Puss på er alla
//Faara


Can you imagine a world without men? No crime and lots of happy fat women. ~Attributed to both Marion Smith and Nicole Hollander

4/9 -09

Faara gillar Ben Barnes. Faara har hittat ett antal facebook-klubbar om Ben Barnes. Där finns jävligt många snygga bilder, vilket resulterar i att Faara gör ljud som liknar Homer Simpsons dreggel-ljud.

Homer

Men allvarligt. Jag dog nästan av hans sexighet!! Hans ögon är bara så jäkla underbara!!!!

Love Ben

O.O I LOVE YOU BEN!!!!!
Ser ni inte hur underbar han är?! !!!!
Jag måste se The Spinal Tap (hans favoritfilm) och Bigga then Ben och Dorian Gray och Valediction och nya Narnia när den kommer ut.
*Fangril scream*
400 foton.

Och 250 på Tom Felton!!!! Återigen så dreglar jag!!!På den här bilden är han så jäkla lik min klasskamrat, Tom Felton-look-a-liken, ni vet xP
Men har andra bilder oxå där han är BRUNETT och lika jäkla sexig som alltid!!!

Tom 2

*suck* Jag är så lycklig! *tindrar med ögonen*

Och bara så ni vet så var detta CGs fel! Hon skickade ett collage (som är extremt uppskattat, bara så ni vet det) vilket fick mig at leta upp bilderna på facebook. Så skyll på henne^^
//Faara


RSS 2.0