Hej alla deppiga tomtenissar

CG är nu tillbaka efter X antal outhärdliga dagar med min kära mormor i huset. (kan livet bli bättre? =_=)
Deppigheten når nya höjder med ett enormt noarbete som ska vara inlämnat i morgon (jag kanske borde börja jobba på det? o.O) No är inte mitt starka ämne....
Om mindre än två veckor åker jag till frankrike för att campa vid ett kloster med min konfirmationsgrupp + 10.000 andra människor i nio dagar.
(oh joy)
man får inte ha med sig ipod, mobil eller kamera.
Och detta ska jag spendera mitt påsklov med att göra?
som följd av detta har jag också konfirmation den 19 april...
(fråga inte varför jag konfirmeras när jag är 16 för jag orkar inte förklara....)
Ja just det, jag är sexton nu (happeh me) och TACK Faara och ioio för underbara presenter ^^ (speciellt bilderna XDXD)
MEN!!!

Den stora höjdpunkten!!!

Den fantastiska enorma spektakulära höjaren av min livskvalité!!!!!

THE AMAZING SAVIOUR IN THE DARK!!!!

YAY!!!
YONDAIME KOMMER TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*happy dance*

*love love love*


Och året är räddat!!!!!


*lycklig*


jaja måste gå nu ^^

puss och kram allihopa!!!!

Trött...

Hej.
Klockan är nu 23.04 en lördagskväll och jag är en aning trött och deppig. Tröttheten kan bero på att det är sent (duh), och deppigheten på att jag nu (äntligen) har sett på "Arn, Riket vid vägens slut". Den var bra, men jag hatade slutet. Det måste sluta lyckligt för att den ska vara riktigt bra. (OMG O.O Jag har blivit Hollywood-iserad... Faan!)
Anyway, ni som sett filmen vet vad jag snackar om. Ni som inte har gjort det... förlåt, jag kanske har förstört en del nu. 
Ang hela Arn-fenomenet så är jag en aning besviken på mig själv också. Jag har inte läst böckerna än... Jag menar, min lillebror har gjort det men inte jag. Fattar ni?! Min LILLEBROR!!! Det är skandal!!!
Man såg också i eftertexterna att Stellan Skarsgård och tre av hans barn var med i filmen (han har sex ungar). Då säger jag, precis som Johan Glans gjorde vid Guldbagge galan, att familjen Skarsgård om några generationer kommer att ha tagit över hela Sveriges skådespealrsamfund, och de enda som kan stå emot är familjen Wahlgren!

Hundar sover

23.19.
Jag försöker hela tiden att skriva nånting som kan bli någonting. Och självklart så funkar det inte. (Ja! Jag kommer att beklaga detta nu. Deal with it!!) Mina fanfics blir aldrig klara, plus att de suger. Och det går inte när jag vill skriva nåt som inte är en fanfic... Jag lessen!! X(

23.27
Näe, nu skiter jag i detta! Gonatt!
// Faara

Vill Sova

Random thoughts of Faara...

Jag märker att våran blogg inte har uppdaterats på länge, så jag tänkte att det är dags.

1. Jag har blivit dunderförkyld (Inte kul när man har en massa prov. Orkar inte plugga)
2. BcManga ska läggas ner...(NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! *snyft* Men som tur är så öppnas det ett nytt BcManga i april. Hoppas att det blir lika kul!!^^)
3. MVG i företagsekonomi! Yay^^
4. ChibiGaara fyller 16 om... 2 dagar. Grattis CG^^ Kämpa för att få ett fungerande internet!
5. Ang skalpoäng vid gramatiska fel så ligger jag på en stadig 6:a. Men jag brukar vara väldigt överseende!
6. Exakt 99 dagar kvar innan jag ska på Språkresa till Oxford ^^
7. Den nya stora besattheten: The Chronicles Of Narnia, Prince Caspian! Underbar bok, underbar film och URSNYGG Ben Barnes!! Aka Prins Caspian i filmen. Den enda dumma är att han fyller 28 i augusti. *snyft*

Ben Barnes

8. Har hittat ny underbar musik. Switchfoot: This is Home, och Regina Spektor: The Call. Snälla lyssna!!
9. Ny föreställning på ingång. "Hänga ut" skriven av Sara Kardefors (nåt sånt) hon som skrev "Sandor/Ida" och som kommer från en förort till Göteborg, där jag för övrigt bor...
10. Har sett "Slumdog Milionaire" på bio. Tycker att den var jättebra, men blev också glad över att den "bara" fick 8 Oscars av 11 nomineringar. Om de hade fått alla 11 så skulle den ligga på samma rekord som "Sagan om Konungens Återkomst" och det skulle ju inte vara okej.

Jag tror att det var allt. Nu ska jag sova och hoppas på att förkylningen läger sig så att jag kan gå till skolan imorgon.
// Faara

RSS 2.0