Ronja på dig också...

Ronja och Birk från originalfilmen

Hej hopp. Idag är det Faara som skriver ;)

Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på... Nej, det vet jag visst. men jag fattade inte konsekvenserna.
Jag är med i en teateruppsättning i min kommun = den visas för hela komunen. Pjäsen är Ronja Rövardotter, och jag spelar just Ronja. (Joohoo)
Iallafall så har vi vid skrivande tillfälle spelat två av fyra föreställningar.
Första gick jättebra utan några problem, men andra...(*slår huvudet i bordet*) Vart ska jag börja...

Ioio/Mattis: Och så ska du akta dig för att gå vilse i skogen.
Faara/Ronja: Vad gör jag om jag går vilse i skogen?
Ioio/Mattis: SIMMAR!!!
Faara/Ronja: ???!!!

Vid det tilfället så hör man ett stort fniss bakom scenen, jag fryser och väntar på att hon ska rätta sig ((Vi har inga killar i gruppen)) och våran regisör sitter på sin stol och skakar. Ioio är kritvit i ansiktet och har uppspärrade ögon.

Faara/Ronja: ...Ja dåså...
Ioio/Mattis: Och så aktar du dig för att ramla i älven.
Faara/Ronja: ...Vad gör jag om jag ramlar i älven?
Ioio/Mattis: DÅ simmar du!
Allmänt flabb!

DUNDUDUUUN!

*slår huvudet i bordet* ((ni kommer att få vänja er vid det))

Det roligaste var nästan när vi skulle hem. På bussen var nämligen en hel förstaklass som vart på pjäsen som också skulle hem. När jag och några till kom till busshållplatsen så ställde de sig först i en klump och började viska, då vinkade jag lite försiktigt. Sen var det en modig tjej som gick fram och frågade "Var det du som spelade Ronja?"
..."Ja"...
Resten av resan var det som om de avgudade mig, men mot slutet så blev det lite för personliga frågor. "Har du en pojkvän?" "Hur gammal är han?" och sånt. Yes småtjejer. Ni är sju och ska inte bry er om sånt än XD

Är utöver hela Ronja-grejen jätteglad för att JAG SKA PÅ SPRÅKRESA!!! XDXDXD
Äntligen har mina föräldrar fattat att jag är gammal nog!! Jag ska på en intensivkurs i engelska i Oxford. Jag har alltid velat åka dit och ska äntligen få göra det! *suck :)*

Men nu så ska jag äta. Puss på dig CG, vi får höras!!


We've Arrived!!!

från cgs älskade manga XDCG: Så, äntligen är vi klara för bloggstart. ^^
Vi är två tjejer i helt skilda delar av landet som äger en blogg ihop (därför kommer våra inlägg vara lite spridda... =_=)

Faara: Eller så fuskar man bara lite så kan tjej nr 2 oxå skriva på inlägget. Haha, suck on that CG!! X)

CG: Vi är i alla fall Faara och CG XD och vi är lite allmänt flummiga -_-'
(Den som använder deprimerande smilys och XD är oftast CG)

snabba profiler om oss:
CG
älskar choklad, cola och allt annat gott ätbart. Klär sig helst i svart med mycket eyeliner (not. hatar att bli kallad emo) har två hundar, en syster, en mamma och en galen släkt.
Spenderar större delen av sin tid online och är besatt av allt från Naruto (manga) till Tales of Symphonia (Tvspel) till Sagan om Ringen till sömn.
Sover helst till 3 på eftermiddagen och är därför oftast online efter denna tid. Har en vana att ignorera sina läxor och vara lite för spydig mot lärare.
Tycker väldigt illa om människor som dömer efter utseende (trots att hon gör det själv) och avskyr mandelmassa.
Är innehavare av många nemisis men mestadels dansbandsmusik.

Och så Faara:
Älskar precis som CG cholkad och manga, men är mer besatt av FullMetal Alchemist än Naruto även om Naruto också är Uberbra!!
Nånting som jag inte klarar mig utan är musik. Musik är en stor del i mitt liv och jag inte bara lyssnar utan jag sjunger också! Den kreativa ådran slutar inte där. Jag spelar också teater och skriver olika sorters berättelser, bla fanfics och då mest på engelska.
Jag och CG har faktiskt ganska mycket gemensamt, båda är besatta av Sagan om Ringen och Tv-spel, fast jag är mer inne på Final Fantasy XII.
En olikhet är att jag till det närmsta kan kallas för plugghäst. För Ja, jag gillar att gå i skolan och den enda anledningen till att jag inte valde naturlinjen var för att jag inte gillar matte.
Jag är väldigt fäst vid mitt hår som går ner till rumpan och som är gyllenbrunt och tjockt, och jag lever ihop med mina päron (nej, jag är inte från Stockholm, Göteborg, men det går snabbare att skriva) en lillebror och en vit katt som hårar ner mina svarta kläder.

Faara: Jag tror att det var allt....

RSS 2.0