R.I.P Paul Gray

(CG) Jag gråter just nu. (och folk som säger att jag är känslokall) Det här är för hemskt. För mycket. Varför är det alltid de underbara människorna som dör? Vila i Frid Paul. Du kommer att vara saknad. 

"The evil of the world is made possible by nothing but the sanction you give it."

(CG) Okej sorry men nu är jag bara så jävla förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag ska aldrig lite på svenska rättsväsendet NÅGONSIN mer. ALDRIG!! (det här har jag sagt tidigare men denna gången menar jag det faktiskt)

Lyssna på det här:

Den 70-årige lantbrukaren Knut Nilson hittades rånmördad den 16 maj 2008 i sitt hus i Kastberga utanför Eslöv i Skåne. Den eller de skyldiga hade bakbundit den svårt misshandlade gamle mannen och lämnat honom åt sitt öde. Polisen tror att det handlar om ett rån som gått väldigt snett.

Knut Nilson hade i många år drivit lantbruk på sin gård någon mil utanför Eslöv. Han har haft en stor maskinpark med grävmaskin, skördetröska, lastare, traktorer och andra lantbruksmaskiner och redskap. Knut Nilson bodde ensam på gården men alltid haft kontakt med grannarna. För ett par år sedan pensionerade han sig. Och våren 2008 började han sälja av sina maskiner. Ryktet sa att han skulle ha mycket pengar på sin gård. Polisen tror därför att mördarna kommit till gården i bil för att stjäla och att de torterat sitt offer för att få honom att berätta var han har alla pengar de räknat med att hitta.
/---/

Ur polisutredningen framgår det att Mehmed Dzafic och Franco Ivanov tagit sig in hos Nilson, misshandlat honom svårt så det stänkte blod på väggarna och därefter bundit honom i s.k. ”hogtie”-ställning där man binder ihop handleder och fotleder bakom offrets rygg. Därefter knöt man en kraftigt blodbesudlad jacka runt Nilsons huvud/ansikte och lämnade honom att dö. Han påträffades först flera dagar efteråt av en granne.

Genom våldet har Nilson, förutom smärta och kraftigt blodvite, åsamkats omfattande kroppsskador i form av brott på vänster överkäksben, vänster ögonhåla och ett flertal revben, tand- och läppskador, blåmärken och underhuds-blödningar i ansiktet, halsen, benen samt blödningar i ansiktets och halsens mjukdelar och ögonens bindehinnor. De svåra kroppsskadorna jämte den i övrigt särskilt råa och hänsynslösa behandlingen av Nilson har medfört att denne avlidit. Lantbrukaren var dock hjärtsjuk och dog av syrebrist.


(JA anna, det ÄR nödvändigt att du läser det där!!)

vet ni vad de fick för dom?

Lunds tingsrätt friade:

Mehmed Dzafic, född 1989 och svensk medborgare, för mord samt våldtäkt. Döms för misshandel, grov kvinnofridskränkning, försök till grov stöld, försök till rån, rattfylleri, narkotikabrott till fängelse 10 månader.

Franco Ivanov, född 1985 och medborgare i Serbien och Montenegro, Upphört land. Åtalet för mord ogillas. Yrkandet om utvisning ogillas.

Danka Ivanov, född 1971 och svensk medborgare, döms för skyddande av brottsling till villkorlig dom och dagsböter 80 å 50 kr. Grovt skyddande ändrades därmed. Tolkbehov på serbiska.

Nurija Dzafic, född 1967 och är svensk medborgare. Frias helt. Åtalet för grovt skyddande av brottsling samt för anstiftan till försök till rån alternativt grov stöld ogillades. Tolkbehov på serbiska.


VAD ÄNDA UT I HELVETE??? Denne stackars gamle mannen som alltså låg på sitt köksgolv och kvävdes till döds långsamt under flera dagar!!!

Läs mer: http://politisktinkorrekt.info/2010/05/24/friande-domar-i-kastbergamordet/


RSS 2.0